За нас

EL FASHION STUDIO 

 

Дейността ни е фокусирана основно в ушиването на мъжки костюми по поръчка по “made to measure” технология и официални сватбени и абитуриентски рокли от висококачествени материи. Нашите бутикови модели са съвкупност от елегантност и изчистени линии, съчетани с доза креативност.

 

Създаваме мъжки костюми, булчински рокли и абитуриентски рокли по поръчка от самото начало на производствения процес, от избор на модел до издаване на готово изделие. Ние ще Ви консултираме за цялостната визия и най-подходящите материи, съобразени с Вашите изисквания и ще помогнем с избора на силует.

 

Всяка дреха е изработена с прецизност и внимание към всеки детайл. 

Мъжките костюми и част от дамските облекла (дамски костюми, дамско сако) са с handmade finishing. Творим с желание и превръщаме всяка Ваша идея в реалност!

 

Създайте своята неповторима визия с нашите облекла, изработени от висококачествени материи, с елегантен дизайн и внимание към всеки детайл. Изборът на облекло подчертава индивидуалността на всеки от нас. Ние допринасяме за това с нашите уникални модели.
 

Доверете се на професионалистите на EL FASHION STUDIO/ ЕЛ Фешън студио за Вашия специален повод (сватба, кръщене, абитуриентски бал, официална вечеря, бизнес пътуване, коктейл) като изберете нещо уникално, изработено специално за Вас. 

Разполагаме с голямо разнообразие от платове и дантели за сватбени рокли, булчински рокли, коктейлни рокли, рокли за кръщене, къси рокли, вечерни рокли, бутикови рокли.

Ще създадем с удоволствие желания от Вас модел, ще Ви консултираме при необходимост и ще подходим с разбиране и професионализъм към всеки наш клиент.


Благодарим за доверието!


Бъдете неповторими с облеклата, изработени от нас с много любов за Вас!